Mijn salon

Voor zowel de kapsalon als de schoonheidssalon geldt bij mij, de onverdeelde aandacht van mij voor u, dit brengt een zeer praktisch voordeel met zich mee; u brengt één bezoek aan mij en u hebt zowel uw haar als bijvoorbeeld uw wenkbrauwen gedaan.

Ik hanteer met name all-in pakketten zeker wanneer u uw haar laat kleuren, wanneer uw kleur de inwerkingstijd geniet, doe ik intussen een korte behandeling, en kunt u uiteraard kiezen wat bij u past. Ik breng de aspecten luxe en efficiëntie samen!

Kapsalon

Uiteraard is alleen een knipbehandeling ook mogelijk, of alleen kleuren indien u dat wenst, en ook deze relatief korte behandelingen vinden plaats in een rustige, knusse omgeving met nog steeds dat 1 op 1 concept.

In de kapsalon gebruik ik de produkten van Kitoko AFFINAGE Salon professional.

Wat het knippen betreft hanteer ik vooral mijn gevoel, en ik kijk oprecht of iets haalbaar is, soms is het door externe factoren dat het haar niet lekker zit, en dan kijk ik samen met u naar een oplossing, en wat minstens zo belangrijk is , is uw eigen handigheid met uw haar. Ik heb er immers net zoveel baat bij als u wanneer het niet alleen bij mij goed zit, maar juist de weken erna....

Schoonheidssalon

Wat de behandelingen in de schoonheidssalon betreft richt ik mij vooral op de aspecten rust en ontspanning, in alle hectiek van de dagelijkse beslommeringen tracht ik met mijn uitgebreide massages u even een moment met uzelf te bieden, verder heb ik een heerlijke uitgebreide stoombehandeling die uw huid goed toegankelijk maakt voor de reiniging. Ik gebruik in de schoonheidssalon het cosmeticamerk GOLDEN care (vanzelfsprekend dierproefvrij). Verder hanteer ik tijdens mijn massages de oliën van VOLATILE, deze kan ik geheel aanpassen aan uw gemoedstoestand qua geur.

Ik verwijs u graag naar mijn prijslijst voor de diverse behandelingen die ik te bieden heb. En ook hierin is alles op maat aan te passen aan uw behoeftes.

Visagie

Heeft u een feestje?, een gala?, gaat u trouwen? . Of wilt u juist een gedegen advies waar u echt wat aan heeft tav uw make-up (gebruik)?

Soms is het heerlijk om het totaalplaatje eens even uit te besteden.

En ook voor camouflage technieken (denk aan wijnvlekken of vitiligo) bent u bij mij in goede handen, ik kan u helpen met het vinden van de juiste kleur en u op weg helpen om dit zo natuurlijk mogelijk aan te brengen.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Contact


Telefoon: 06 53 99 80 95
E-mail: info@huidenhaardwingeloo.nl
Locatie: Huid & Haar Dwingeloo
Dwingelderdijk 5
7991 RH Dwingeloo
Volg mij: