Over mij

Even voorstellen, mijn naam is Annegien Dinkla-Grit en ben de trotse moeder van twee prachtige meiden.

Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik mijn passie gevolgd door naar de MDGO-UVH in Groningen te gaan om de kappersopleiding te volgen. Gedurende mijn opleiding ben ik daar gaan wonen, en heb na 3 jaar jaar alles succesvol afgerond. Tijdens deze opleiding heb ik door middel van bijbaantjes geld bijeengespaard om de gewenste opleiding te kunnen volgen aan het gerenommeerde Instituut De Vries-Kok (een particuliere studie van 12 maanden). Bij dit instituut heb ik diploma's gehaald voor schoonheidsspecialist, visagist en sportmasseur.

De afgelopen jaren heb ik ervaring opgedaan als kapper en schoonheidsspecialist bij verschillende salons. En als consultant voor REDKEN, waar ik verantwoordelijk was voor Noord-Oost Nederland m.b.t. de kappers die dit merk voerden. Vooral (haar) kleuren was en is nog steeds mijn grote passie.

Dit alles bij elkaar opgeteld vond ik het hoog tijd worden om alles nu op mijn manier te doen en dat heeft geresulteerd in Huid & Haar! Opening oktober 2011.

Contact


Telefoon: 06 53 99 80 95
E-mail: info@huidenhaardwingeloo.nl
Locatie: Huid & Haar Dwingeloo
Dwingelderdijk 5
7991 RH Dwingeloo
Volg mij:
 

facebook recensie


Huid & Haar heeft het bericht van Natalie Piper gedeeld — onder de indruk. 27 januari om 14:10

Mijn bruiloft was op 1 december in het Globetheater in Diever. Ik boekte Huid en Haar om mijn haar en makeup te doen op de grote dag, en ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb! Ik had voordat ik haar geboekt had Annegien in juni voor het eerst ontmoet en ik was zo onder de indruk dat ik haar meteen boekte. Ik ben Engelse en ik woon in Engeland met mijn wat nu dus mijn Nederlandse man is. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn om alles vanuit het buitenland te regelen, maar dat bleek niet zo te zijn. We onderhielden contact via Whatsapp in de daaropvolgende maanden zodat ik advies kon vragen en zij dingen met mij kon controleren en vragen over en weer konden worden beantwoord. We deden twee proeven voor mijn haar en makeup voor de grote dag. Ik voelde me zo op mijn gemak bij Annegien in de salon bij haar thuis dat het voelde alsof ik haar al jaren kende! Daarnaast is haar Engels fantastich (mijn Nederlands is niet zo fantastisch, maar het wordt langzaam beter).

Toen de grote dag kwam zat Annegien vroeg in de ochtend al op mij te wachten, klaar om aan de slag te gaan. Alles verliep heel soepel en het was heel relaxed. Alles leek te kunnen en met gemak maakten ze mij, mijn moeder, mijn schoonmoeder, en twee van mijn bridesmaids klaar voor de bruiloft. Iedereen zag er fantastich uit en ze waren allemaal blij met het resultaat. Ik heb een aantal foto's meegestuurd.
Ik vond het jammer om Annegien gedag te zeggen toen ik vertrok om te gaan trouwen! Ik hoop dat onze wegen elkaar nog een keer kruisen.
Ik kan Huid en Haar van harte aanbevelen en ik kan Annegien niet genoeg bedanken dat ze zoveel aandacht aan mij besteedde en ervoor zorgde dat het voelde alsof ik een miljoen dollar waard was op de dag.

Huid & Haar op facebook