Bruid & Feest arrangementen

Heeft u ook altijd moeite om u zelf snel en doeltreffend op te maken, of vraagt u zich vaak af hoe u voor dat ene feestje er net wat spectaculairder uit kan zien? Of heeft u trouwplannen en wilt u graag in alle rust in uw eigen omgeving uw bruidskapsel en bruidsmake-up aangemeten krijgen?

Ten eerste; ik doe het graag voor u, bij mij in de salon, of bij u thuis, maar daarnaast help ik u met makkelijke tips en trucs hoe u het zelf kunt doen, en waar u het beste de nadruk op legt bij uzelf.

Daarbij bied ik meteen de mogelijkheid om eventuele daggasten te verzorgen, zodat deze spannende dag wat dit belangrijke aspect betreft, heerlijk ontzorgt! Ik gebruik hierbij een prettig, veelzijdig en betaalbaar make-up van het merk GOLDEN Cosmetics (dierproefvrij).

Nieuwsgierig geworden? Vraag naar de mogelijkheden!

huid en haar bruid kapsalon opmaak

Contact


Telefoon: 06 53 99 80 95
E-mail: info@huidenhaardwingeloo.nl
Locatie: Huid & Haar Dwingeloo
Dwingelderdijk 5
7991 RH Dwingeloo
Volg mij:
 

facebook recensie


Huid & Haar heeft het bericht van Natalie Piper gedeeld — onder de indruk. 27 januari om 14:10

Mijn bruiloft was op 1 december in het Globetheater in Diever. Ik boekte Huid en Haar om mijn haar en makeup te doen op de grote dag, en ik ben erg blij dat ik dat gedaan heb! Ik had voordat ik haar geboekt had Annegien in juni voor het eerst ontmoet en ik was zo onder de indruk dat ik haar meteen boekte. Ik ben Engelse en ik woon in Engeland met mijn wat nu dus mijn Nederlandse man is. Ik dacht dat het moeilijk zou zijn om alles vanuit het buitenland te regelen, maar dat bleek niet zo te zijn. We onderhielden contact via Whatsapp in de daaropvolgende maanden zodat ik advies kon vragen en zij dingen met mij kon controleren en vragen over en weer konden worden beantwoord. We deden twee proeven voor mijn haar en makeup voor de grote dag. Ik voelde me zo op mijn gemak bij Annegien in de salon bij haar thuis dat het voelde alsof ik haar al jaren kende! Daarnaast is haar Engels fantastich (mijn Nederlands is niet zo fantastisch, maar het wordt langzaam beter).

Toen de grote dag kwam zat Annegien vroeg in de ochtend al op mij te wachten, klaar om aan de slag te gaan. Alles verliep heel soepel en het was heel relaxed. Alles leek te kunnen en met gemak maakten ze mij, mijn moeder, mijn schoonmoeder, en twee van mijn bridesmaids klaar voor de bruiloft. Iedereen zag er fantastich uit en ze waren allemaal blij met het resultaat. Ik heb een aantal foto's meegestuurd.
Ik vond het jammer om Annegien gedag te zeggen toen ik vertrok om te gaan trouwen! Ik hoop dat onze wegen elkaar nog een keer kruisen.
Ik kan Huid en Haar van harte aanbevelen en ik kan Annegien niet genoeg bedanken dat ze zoveel aandacht aan mij besteedde en ervoor zorgde dat het voelde alsof ik een miljoen dollar waard was op de dag.

Huid & Haar op facebook