Kirsten Boerema Uitvaartverzorging

Kirsten Boerema Uitvaartverzorging ondersteunt u, als u net een geliefde heeft verloren, richting de uitvaart. We nemen de tijd om in alle rust te praten over hoe het afscheid er uit kan komen te zien. We nemen de wensen door, bekijken de financiële mogelijkheden en organiseren samen een warme en persoonlijke uitvaart waar u met een goed gevoel op terug kunt kijken.

Een goede kennismaking is erg belangrijk. Ik begeleid u persoonlijk door een zware periode. We zullen veel met elkaar praten om te ontdekken welke ideeën u heeft bij de uitvaart. U kunt besluiten om veel zelf te doen, u kunt er ook voor kiezen om meer aan mij over te laten. Hier vinden we samen een vorm voor.

Het belangrijkste is dat u een goed gevoel heeft bij mij en dat we een klik hebben. Als u meer wilt lezen over mijn onderneming kunt u kijken op mijn website: www.kirstenboerema.nl

De samenwerking die ik met Annegien Dinkla heb is ontstaan toen ze bij mij kwam en mij vertelde dat ze de opleiding voor postmortale make up ging doen. Ik vind het een mooie aanvulling op mijn werk, want je kan iemand met make up weer een herkenbare uitstraling geven die iemand ook bij leven had. Herkenbaarheid, dat is zo belangrijk. En zoals Annegien het vertelt: “Het kan echt het verschil maken tussen kist open of dicht...”

Contact


Telefoon: 06 53 99 80 95
E-mail: info@huidenhaardwingeloo.nl
Locatie: Huid & Haar Dwingeloo
Dwingelderdijk 5
7991 RH Dwingeloo
Volg mij: